Здравейте колеги, има доста изписано по тази тема, но не открих това, което ме вълнува .. та затова пускам и тази тема. Имам комплект зимни гуми, които са 185/60/15 и има още доста живот в тях. Мисля да ги слагам на 147 фейслифт(ако е от значение), но тъй като това не е оригиналния размер, който е на 65 височина и съм в лека дилема дали няма да имам ядове. Та по изгодно ще ми е, ако си взема джанти 15-ки с тези гуми или нови 16-ки зимни гуми на джантите, които имам. Какво бихте ме посъветвали? Благодаря на отзовалите се!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет за размер на гуми
Collapse
X
-
Аз бих ти каза да си караш с тях, ако са много хубави. Да не ти прави много впечатление, че са малко по-ниски. Когато карах Браво ХГТ зимните ми бяха 185/55/15, ако не греша и съм минавал навсякъде, че даже и там където не е било разчиствано. Ще ти вози малко по-грубо де, тва е ясно, но ако не ти е проблем си ги карай.Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer
-
Първоначално публикувано от GammaRay Покажи съобщениеКакво и е на зимата, че всички се прежалвате да карате с ламаринени джанти и несъответващи на автомобила гуми? Сложи си нормалните гуми и хубавите джанти и си карай красивата кола!
Comment
-
Дали алуминиеви,или стоманени все тая,важното е да са 8.Прехвърлянето на гуми изобщо не е желателно.
П.П. Три зими карам с 185/60/15 ,просто колата става с около 3см. по ниска(спрямо 205/55/16).При 156 няма никакъв проблем.Last edited by radiboy; d.m.y г., 20:10.Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
Comment